3 Ocak 2012

2012'de Çıkacak ''Free To Play'' Oyunlar

Sizin için bunlardan bir kaçını aşşağıda açıklamaları ile beraber sıraladık;
Resimlerin üzerine tıklayarak tanıtım videolarını izleyebilirsiniz.

Tribes Ascend:
Geliştirici: Hi- Rez Studios
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.tribesascend.com
Tribes: Ascend için HiRez Stüdyosu beta tarihini verdi. Stüdyodan Todd Harris, bir incelemede oyunu kapalı betaya hazırlamak için ekibinin yoğun bir çalışma sarfettiğini söyledi ve kapalı veta için planlanan tarihin 4 Kasım olduğunu söyledi.
Normalde geçtiğimiz ay başlaması beklenen oyunun neden ertelendiğiyle ilgili Harris şunları söyledi:
“Eğer bizi takip ediyorsanız aslında Eylül ayında betaya başlamak istediğimizi hatırlayabilirsiniz. Bu esas plandı ama betaya geçmeden önce birkaç ayarlama daha yapmak istedik.
Özellikle, karakter geliştirme oynanışı için bazı şeylerin üzerinde çalışıyoruz. Bunlar alphada yoktu ama betada olacak.”
Tribes: Ascend, free-to-play kategorisi için düşünülen bir multiplayer shooter oyunu olacak. Yıl sonuna dek PC ve Xbox Live için çıkartılması planlanan oyunun yeni çıkış tarihi maalesef 2012′nin ilk çeyreğine kaydırıldı.
SMITE:
Geliştirici: Hi-Rez Studios
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.smitegame.com
Smite bedava oynanabilen, Tanrılar arası bir Battle Arena MMO oyunu.

Super Monday Night Combat:
Geliştirici: Uber Entertainment
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.uberent.com
Önce Xbox 360 sonra da PC’ye çıkan Monday Night Combat, renkli grafiklere sahip olan klasik takım tabanlı shooter’lardan biri. Uber Entertainment, PAX 2011′de oyunun Super Monday Night Combat isminde devam oyununa sahip olacağını ve ücretsiz olacağını duyurdu.
Free-to-play, oyun dünyasındaki en ciddi pazarlama modellerinden biri olmaya devam ediyor. Her gün yeni bir F2P oyun duyurusu alıyoruz. Bunlardan sonuncusu geçtiğimiz sene Steam üzerinden dağıtımı yapılan Monday Night Combat oldu. Devam oyununda oynanış aynı kalırken pek çok yeni içeriğin olacağı açıklandı. Örnek vermek gerekirse; Takımlar 5′e 5 olacak, maçlar daha uzun olacak, daha açık ve büyük alanlar olacak ve yeni karakterler bulunacak.
Planetside 2:
Geliştirici: Sony Online Entertainment
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.planetside2.com
Sony Online Entertainment’in geliştirmekte olduğu Planetside 2′nin betasına sitesinden başvura bilirsiniz.Forge Light Engine ile hazırlanan oyun Everquestte oluşturduğu güzellikleri burada devam ettirecek.Yapımcılar oyundaki denge unsuna oldukça dikkat etmekteler.Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli olmamakla beraber 2012 tarihinde PC için çıkması tahmin ediliyor.
Piranha Games ve Infinite Game Publishing tarafından geliştirilen MechWarrior Online’da oyuncular ücretsiz olarak devasa savaş araçlarına atlayarak birbirlerine karşı çatışabiliyor.

MechWarrior Online:
Geliştirici: Piranha Games
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.mwomercs.com
Oyuncular çeşitli BattleMech’lerden istediğini seçerek onun silahlarını, sistemlerini ve zırhını kişiselleştirebiliyor ve farklı oyun modlarına dalarak etrafa ölüm saçabiliyorlar. Conquest ve VS oyun modlarından birinde oynayarak kendi guild’lerinizi kurabiliyorsunuz.

Firefall:
Geliştirici: Red 5 Studios
Çıkış Tarihi: 2012
Web sitesi: www.firefallthegame.com
ChinaJoy konferansında FireFall’un bu Aralık ayında oyuncuları sevindirecek olan bir haber ile sevindirecek.
Firefall bedava oynanabilen bir MMO shooter oyunu olacak ve daha önce verdiğimiz haberlerde de ayrıntılarına değinmiştik. Aralık ayında gelecek olan oyunun henüz Beta mı yoksa direk mi yayınlanacağı ise gelen açıklamayle birlikte tam da belli değil. Red 5 Studios’un CEO’su Mark Kern’in onayladığı bu haber için gelen haber şöyle;
” Bana Firefall’un ne zaman çıkacağını sordular, ben de Aralık ayı dedim ancak bunu Beta olarak çevirmişler.”
Bu açıklamaya göre oyun muhtemelen Beta’ya girmeyecek gibi ancak bunun bir MMO olduğunu ve bu fikrin değişebileceğini belirte

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder